top of page
over

SNAAR 2022 was een groot feest! Dank aan iedereen die er was én aan onze sponsoren, fonsen en partners! We kunnen niet wachten tot een volgende editie. Tot die tijd: blijf op de hoogte via onze socials & nieuwsbrief en lees hier nog eens terug wat er te beleven was. En check die aftermovie!

Welke muziek past bij je persoonlijkheid? Kun je je hand langer in een bak ijs houden als je naar je favoriete muziek luistert? Test jezelf, daag jezelf uit en laat je inspireren door de favoriete muziek van de grootste wetenschapper allertijden, Albert Einstein. 

 

Laat je verrassen door briefwisselingen tussen Einstein en kinderen in een mini-opera door de jonge componist Mathilde Wantenaar, drink cocktails uit erlenmeyers en luister naar muzikale beestjes met professor Henkjan Honing. Een contrabassist toont de snaartheorie, een jazz-trio speelt samen met de golven van een maan van Saturnus, en je vindt uit of je muzikaal geboren bent.

SNAAR tovert TivoliVredenburg om tot speelplaats voor nieuwsgierigen en brengt de mooiste muziek in een leerzaam jasje. Met o.a. Wilfried de Jong, Nederlands Kamerkoor, Clean Pete, Merel Vercammen, Pynarello en de Utrechtse Studenten Cantorij.


Snaar Festival is een initiatief van violiste Merel Vercammen
en stichting Resonance.

w&m-07.png
w&m-07.png
w&m-07.png
Terugblik

Tijdens SNAAR 2022 werd het publiek ook ter plekke zélf proefkonijn! Deed je mee aan de onderzoeken tijdens 'De IJswatertest', 'Bewogen door muziek' of 'Wat is je muzikale persoonlijkheid?'?

 

Rebecca Schaefer, universitair hoofddocent Gezondheids- en Klinische Neuropsychologie aan de Universiteit Leiden, en haar team verwerken de data en de eerste resultaten zijn nu binnen:

Line-up

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, blijf of de hoogte

van onze explosieve line-up en mis het niet!

Tickets
Snaar_Visual.png
bottom of page