top of page

SNAAR 2022 was een groot feest! Dank aan iedereen die er was én aan onze sponsoren, fonsen en partners! We kunnen niet wachten tot een volgende editie. Tot die tijd: blijf op de hoogte via onze socials & nieuwsbrief en lees hier nog eens terug wat er te beleven was. En check die aftermovie!

Welke muziek past bij je persoonlijkheid? Kun je je hand langer in een bak ijs houden als je naar je favoriete muziek luistert? Test jezelf, daag jezelf uit en laat je inspireren door de favoriete muziek van de grootste wetenschapper allertijden, Albert Einstein.

Laat je verrassen door briefwisselingen tussen Einstein en kinderen in een mini-opera door de jonge componist Mathilde Wantenaar, drink cocktails uit erlenmeyers en luister naar muzikale beestjes met professor Henkjan Honing. Een contrabassist toont de snaartheorie, een jazz-trio speelt samen met de golven van een maan van Saturnus, en je vindt uit of je muzikaal geboren bent.

SNAAR tovert TivoliVredenburg om tot speelplaats voor nieuwsgierigen
en brengt de mooiste muziek in een leerzaam jasje. Met o.a. Wilfried de Jong, Nederlands Kamerkoor, Clean Pete, Merel Vercammen, Pynarello en de Utrechtse Studenten Cantorij.

Snaar Festival is een initiatief van violiste Merel Vercammen
en stichting Resonance.

over
w&m-07.png
Crowdfunding
Line-up

Weet je niet waar je moet beginnen? We hebben drie festivalroutes voor je uitgestippeld, elk met een eigen thema. Zo hoef je zelf niet te kiezen en kan je je nieuwsgierigheid de vrije loop laten tijdens onze voorstellingen! 

Festivalroute 1

Route-08.png
Melkweg kopie.jpg
Route-09.png

Festivalroute 2

Contrabassen.jpg
Route-10.png

Festivalroute 3

Concert.jpg
Blokkenschema_V01-03.png

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, blijf of de hoogte

van onze explosieve line-up en mis het niet!

Snaar_Visual.png
bottom of page