top of page
Wetenschap & Muziek.png

 

SNAAR FESTIVAL
Op 15 juni wordt TivoliVredenburg omgetoverd tot een plek waar je de verbinding tussen muziek en wetenschap kan ervaren. Laat je verrassen door een programma vol voorstellingen, interactieve proeven en muzikale optredens die de nieuwsgierigheid prikkelen

 

Dit jaar staat DNA centraal. Wist je dat een vrouw een cruciale rol had in de ontdekking van DNA? Rosalind Franklin is ondanks haar baanbrekende ontdekking altijd relatief onbekend gebleven. Dit gaan we rechtzetten in een mini-opera waarin haar bijzondere levensverhaal wordt verteld.

 

Wat is de invloed van muziek op je hartslag, en hoe verandert TikTok onze muziekbeleving? Ontdek de impact van suiker én artificiële suikers op onze gezondheid, geïllustreerd met de Suikerfee van Tchaikovsky. En geniet tijdens de ontdekkingstocht van cocktails uit Erlenmeyers op het levendige festivalplein!

SNAARtjes

Voor het eerst presenteert SNAAR Festival in de ochtend ook SNAARTJES, een kinderfestival voor kinderen vanaf 8 jaar vol fascinerende activiteiten. Kinderen kunnen hun eigen DNA knutselen van winegums en zelfs DNA isoleren uit hun wangslijmvlies en gaan naar korte voorstellingen. Een educatieve én speelse ontdekkingsreis!

 

Kom ook experimenteren met muziek en wetenschap tijdens SNAAR Festival 2024! 

SNAAR Festival is een initiatief van violiste Merel Vercammen en stichting Resonance.

Laat je nieuwsgierigheid de vrije loop tijdens Snaar!

Lees meer over de voorstellingen.

Programma
_WFD7388_001.jpg
Snaar Festival.png
Wetenschappelijk experiment
Snaartjes Festival.png
Contact
Stay Tuned.png

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, blijf of de hoogte

van onze explosieve line-up en mis het niet!

Copyright 2020 © Snaar Festival

Snaar_Visual_Horizontaal.png
Snaar_Visual.png
bottom of page